Vroegh is een sfeervol en dynamisch advocatenkantoor

Advocaat

Altijd krijgt u van ons op een heldere en persoonlijke wijze advies over uw juridisch probleem. En daarbij gaan wij met onze innovatieve inzet net iets verder voor u. Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid, discretie en betrokkenheid. 

Vroegh is daadkrachtig, 
met passie voor het vak

Wij gaan daadkrachtig voor u aan de slag met passie voor ons vak en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden de beste oplossing voor uw juridische problemen, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen. Persoonlijke betrokkenheid staat centraal. 

Een klein kantoor waar de advocaten en medewerkers nog echt aandacht voor de klant hebben. Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken. 

 

Vroegh - missie

Het is onze missie om met onze klanten een langdurige relatie aan te gaan,
hen hoogwaardige, betaalbare juridische ondersteuning te bieden,
waarbij onze klanten en wijzelf achter het proces en het resultaat staan.
Wij willen een krachtige juridische dienstverlener zijn die middenin de samenleving
en haar sociale omgeving staat. 

Vroegh - visie

Wij maken problemen niet groter en duurder dan ze zijn. Zo bieden wij u meer dan juridische ondersteuning. Wij staan naast u en denken strategisch met u mee. Samen met u wegen wij de kosten, kansen en te behalen resultaten af. Wij werken samen; u en wij. U mag verwachten dat wij uw wensen door en door kennen en steeds advies op maat kunnen leveren. Verder organiseren wij ons efficiënt en effectief. Hierdoor leveren wij passende oplossingen, slimme alternatieven en diepgaande analyses. Zo scheppen wij een cultuur die gebaseerd is op vertrouwen en integriteit. 

Forensics

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen.

Wij werken samen met een uitgebreid netwerk aan forensische deskundigen, zowel op technisch sporen gebied, alsmede psychologische rapportages.  

mr. E.P. Vroegh

Scrollen