Route en Parkeren

Vroegh Advocaten is gevestigd in een karakteristiek, neo-renaissancecistisch pand aan de Stationsweg 6 in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Ons kantoor is goed bereikbaar per auto en per trein. Parkeren kunt u in de parkeergarage op het Stationsplein. Tevens is het Centraal Station op loopafstand.  

Openbaar vervoer 

Als u uit het centraal station komt gaat u rechtdoor over de rotonde. Na ongeveer 200 meter lopen bevindt het kantoor aan uw rechterhand. Ongeveer 2 minuten lopen. 

Met de auto 

A2 richting ‘s-Hertogenbosch, volg de borden 'centraal station', parkeer uw auto in de parkeergarage centraal station. 

Route bezoek adres Haarlem 

Vroegh Advocaten is gevestigd in een karakteristiek, neo-renaissancecistisch pand uit 1882 aan de Nieuwe Gracht 74 in het centrum van Haarlem. Ons kantoor is goed bereikbaar per auto en per trein. Parkeren kunt u aan de gracht of in de parkeergarage Stationsplein. Tevens is het centraal station op loopafstand.  

Openbaar vervoer 

Als u uit het centraal station komt gaat u naar links en meteen naar rechts de Jansweg op. Deze loopt u uit totdat u aan uw rechterhand de Nieuwe Gracht ziet. Ongeveer 7 minuten lopen. 

Met de auto 

A9 richting Haarlem, volg de borden 'centraal station', vanaf de achterkant van het centraal station, linksaf de Kruisweg op. Bij de Parklaan rechtsafslaan, bij de T-splitsing links aanhouden, op het Nassauplein na 120 m linksaf de Nieuwe Gracht oprijden. 

Scrollen